Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: Situat aproape de centrul orasului, hotelul ofera acces rapid catre principalele obiective turistice si de afaceri: institutii publice, universitati, teatre, muzee si restaurante, cat si la aeroportul international.


Info: Recent renovat pentru a va satisface cele mai pretentioase gusturi, acest hotel va permite sa imbinati armonios munca cu relaxarea.


Camere: Camerele noastre matrimoniale sau cu doua paturi sunt destinate persoanelor care cauta relaxarea perfecta. Spatioase si moderne, sunt perfect adaptate stilului business. Fiecare camera se bucura de un design distinct si unic, un pat king size, demifotolii cu masuta pentru cafea si un birou generos pentru a va usura munca.
Combinatie perfecta intre clasic, elegant si modern, apartamentul este decorat cu piatra naturala. Compus din zona de zi si de noapte, apartamentul va ofera un pat king size, un birou generos si o zona de living cu o sofa confortabila.


Restaurant: Incepeti ziua cu un mic dejun savuros in restaurantul hotelului ,,Confort'.
Ambianta eleganta si un bufet cu preparate variate, savurate in liniste si confort iata reteta de succes a unei zile perfecte. Sortimentele culinare includ si specialitati traditionale.
Pentru pranz si cina puteti alege preparate din meniul hotelului.
Personalul atent va sta la dispozitie zilnic intre orele 7.00 22.00, oferindu-va servicii ireprosabile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie