Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CITYS HILL HOTEL (EX:PANORAMA HILL HOTEL)


Descriere

Pentru clientii care viziteaza Kusadasi, Hotel Panorama Hill este o alegere excelenta pentru odihna și relaxare. Recunoscut pentru pozitionarea sa foarte avantajoasa fata de restaurante și principalele atractii turistice, Panorama Hill oferta clientlor sai posibilitatea de a se bucura de tot ce este mai bun în Kusadasi. Hotelul a fost complet renovat in anul 2012.

Descriere:

Pentru clientii care viziteaza Kusadasi, Hotel Panorama Hill este o alegere excelenta pentru odihna și relaxare. Recunoscut pentru pozitionarea sa foarte avantajoasa fata de restaurante și principalele atractii turistice, Panorama Hill oferta clientlor sai posibilitatea de a se bucura de tot ce este mai bun în Kusadasi. Hotelul a fost complet renovat in anul 2012.

Localizare:

 Hotelul Panorama Hill se afla situat la marginea orașului Kusadasi, la 4 km de centru, la 500 m de port, cu o priveliste frumoasa asupra golfului, la 18 km de Efes, 24 km de Parcul National Milli Park și 75 km de aeroportul din Izmir.

Website:

http://www.thepanoramahill.com/

Facilitati hotel:

Hotelul Panorama Hill dispune de receptie deschisa non stop, camera de bagaje, bar, restaurant (bufet), gradina, terasa, teren de tenis, sauna, spa și centru wellness, masaj, biliard, tenis de masa, darts, baie turceasca, piscina în aer liber cu sezlonguri si umbrele, parcare. Transport zilnic la plaja dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. 

Facilitati camere:

Hotelul Panorama Hill dispune de 3 tipuri de camere: standard, familiale si suite. Camerele pot fi cu vedere la mare sau cu vedere catre oras și toate sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, minibar, seif, balcon, telefon, internet wireless, baie cu dus si uscator de par.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie