Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB KUSTUR HOLIDAY VILLAGE


Descriere

Kustur Club Holiday Village se află la 4,5 km de centrul orașului Kuşadası.Acest complex oferă o plajă privată, 2 piscine în aer liber cu tobogane de apă și o baie turcească. Facilitățile includ un centru de fitness, saună și teren de tenis.

Descriere:

Un hotel elegant, cu decor modern, numeroase facilitati, plaja privata si servicii de cinci stele.

Localizare:

Situat pe malul marii, la 3 km de portul de agrement, 4.5 km de centrul statiunii Kusadasi si la 25 de minute de mers cu masina, de Efes.

Website:

http://www.kusturclub.com/

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor 3 restaurante cu diverse specialitati, de la bucatarie italiana, la delicii orientale, 5 baruri, 2 piscine in aer liber, cu tobogane cu apa, baie turceasca, sauna, centru de fitness, spa si centrul wellness, teren de tenis, miniclub, minigolf, darts, facilitati sporturi nautice (contra-cost), aqua park, mese de tenis, parcare.

Facilitati camere:

Hotelul ofera mai multe tipuri de camere, in varianta standard ele sunt dotate cu telefon, televizor cu ecran plat si canale prin Satelit, minibar, seif, baie cu dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, balcon sau terasa.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie