Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Double Tree by Hilton este renumit pentru serviciile sale de calitate și personalul amabil, fiind amplasat vis-a-vis de portul de agrement din Kusadasi.

Descriere:

Un hotel elegant si luxos, recomandat clientilor pretentiosi, care opteaza pentru calitatea garantata de un mare lant hotelier, asa cum este Hilton.

Localizare:

Hotelul se afla la doar 150 de metri de portul de agrement din Kusadasi si la distanta pietonala de Marele Bazar si de vestita strada cu baruri a statiunii.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber si una interioara, un restaurant cu bar, situat la ultimul etaj, oferind o impresionanta priveliste panoramica, sauna, sala de fitness, spa si cateva facilitati contra cost, respectiv - spa si centrul welness, masaj si baie turceasca. 

Facilitati camere:

Proprietatea ofera mai multe tipuri de camere, cu balcon, terasa sau gradina privata, toate spatioase si luminoase, dotate cu aer conditionat, telefon, televizor cu ecran plat si canale prin Satelit, WIFI gratuit, cana fierbator pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie ce include articole de toaleta gratuite, halat de baie si uscator de par. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie