Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ionian Blue Hotel Bungalows and Spa Resort


Descriere

Localizare:
Hotelul Ionian Blue Bungalows & Spa Resort este situat pe plaja Alexandros, este un hotel de categorie superioara situat pe coasta de est a insulei Lefkada, intre localitatile Nikiana (3 km) si Nidri (5 km). Orasul Lefkas se afla la aproximativ 12 km distanta.
Construit pe un teren terasat, cele 116 camere ale hotelului par a cobori incet catre apele albastre ale Marii Ionice.
In fiecare zi, un autobuz circula din si catre Lefkada si satul Nidri avand statia chiar in fata hotelului.
Hotelul a fost construit in 2004 si este deschis tot anul.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de un numar total de 116 camere, din care: 102 sunt superior double, 12 sunt junior suites, 2 vile. eeeToate camerele sunt spatioase, cu un decor modern si sunt orientate catre mare.
Includ facilitati ca: aer conditionat, mini bar, uscator de par, satelit TV, telefon, radio, seif.
Camerele tip junior suite si vilele au piscina privata. eee
Camerele hotelului depasesc orice asteptare, au fost special concepute si echipate pentru a oferi un confort sporit, stil si estetica in conformitate cu fiecare stil de viata.

Facilitati hotel:

Situat pe un versant verde din Nikiana, hotelul de 5 stele Ionian Blue ofera camere cu balcon cu vedere la plaja privata a hotelului si la Marea Ionica. Hotelul are o piscina infinity si 2 restaurante gastronomice si ofera un bufet amplu de mic dejun si pranz.
Restaurantul in aer liber serveste preparate mediteraneene langa piscina. Lounge barul Scorpios ofera cocktailuri intr-un decor elegant si are vedere panoramica la mare.
Centrul spa include o piscina interioara cu o cada cu hidromasaj.
Pentru copii, hotelul ofera un bazin special si un teren de joaca.
In zonele publice exista acces Wi-Fi gratuit. La hotel exista parcare gratuita.
Personalul poate organiza croaziere zilnice spre Insula Skorpios.
Servicii: receptie deschisa nonstop, check-in/check-out express, camera de bagaje, room service, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, spalatorie, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, magazin de suveniruri/cadouri, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator, serviciu de vanzare bilete, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost).
Hotelul are o piscina principala cu o suprafata de 600 m2 si 14 piscine private cu suprafete de 25 m2, sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina.

Distanta de plaja: 50 m - plaja pietroasa in zona
Distanta de centru: Nikiana (3 km) & Nidri (5 km).

Check in: 14:00
Chek out: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie