Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:

Sunrise Resort este pozitionat pe un deal si ofera o priveliste deosebita asupra orasului Eftalou si a marii Egee.Recent renovat este considerat unul dintre cele mai bune resorturi de pe insula Lesvos. Localizare : Situat in apropierea orasului Eftalou. Satul pitoresc Molyvos cu restaurant traditionale, strazi inguste si magazine pline cu suveniruri este la aproximativ 2km. Turistii beneficiaza in timpul zilei de transfer gratuit cu autobuzul de la hotel catre Molyvos. Statia de autobuz se afla la 30 m de hotel. Pentru perioada de vara hotelul ofera transfer cu autobuzul local pana la plajele din Eftalou si anume Molyvos (Plaja cu pietris), Petra (plaja cu nisip ) si Anaxos (plaja cu nisip). Facilitati hotel :Complet renovat in 2008. In stil mediteranean, resortul este format din cladirea principala si mai multe cladiri mici construite amfiteatru. In cladirea principala se regaseste receptia,un lounge confortabil,acces Wi-Fi. Restaurantul principal ofera o superba vedere panoramica, un restaurant a la carte cu preparate delicioase din bucataria greceasca si internationala. Oaspetii se pot relaxa la cele 2 piscine situate in frumoasele gradini. Sezlongurile, prosoapele si umbrelele sunt gratuite la piscina. O data pe saptamana in perioada (iunie- septembrie) se organizeaza seara greceasca.



Dotari camera:

Camerele superior sunt modern mobilate, ofera balcon sau terasa, vedere la mare. Camerele standard sunt traditional decorate si fara vedere la mare. Ambele tipuri de camera sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD cu canele prin satelit, telefon, mini bar.

Apartamentele cu 1 dormitor sunt formate dintr-un living, chicineta complet echipata si terasa.

Apartamentele cu 2 dormitoare sunt alcatuite din 2 camere superior interconectate.



Tip masa:

Mic dejun sau demipensiune.



Plaja : Cea mai apropiata plaja se afla la aproximativ 600 m de hotel.



http://www.sunrisehotel-lesvos.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie