Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel este situat pe plaja de pe coasta sudica a statiunii Nesebar, la 500 de metri de centrul vechi. Hotelul Mirage are o piscina in aer liber cu zona pentru copii, o sauna, sala de fitness si un bar in hol cu o terasa spatioasa cu vedere la mare. Oaspetii beneficiaza de acces WiFi gratuit.


Restaurantul hotelului ofera specialitati din bucataria traditionala bulgara si preparate mediteraneene pe tot parcursul zilei. Oaspetii pot dansa toata noaptea in clubul cu DJ.


Toate camerele Hotelului Mirage, de 4 stele, au TV prin satelit, minibar si balcon cu vedere panoramica la mare. Baia privata are cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.


Receptia deschisa nonstop ofera servicii de inchirieri auto si biciclete, precum si un seif. Proprietatea pune la dispozitie un loc de joaca pentru copii.


Centrul oraselului Nesebar este la 200 de metri, iar la doar 100 de metri de Hotelul Mirage exista o statie de autobuz. Statiunea populara Sunny Beach este la 4 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.