Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Sol Nessebar Palace 5* din Nessebar reprezinta un adin cele mai confortabile si primitoare unitati de cazare din statiunea/oras Nessebar. O mare parte din camere dispun de o frumoasa vedere la mare, plaja se afla la doar 50 m. de hotel. Hotelul Sol Nessebar Palace 5* din Nessebar dispune de Restaurant principal ce ofera preparate din bucataria traditionala bulgara si internationala, un restaurant a la carte, lobby bar, WiFi in lobby (gratuit),

Piscina exterioara spatioasa cu bar la piscina, piscina separata pentru copii cu un castel de poveste, tobogane apa, animatie de zi pentru copii, mini scurter pe apa pentru copii (contra cost).

Descriere camere:
Camerele duble sunt foarte spatioase, avand suprafata de 32 mp. si sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV satelit, telefon in camera si in baie, aer conditionat centralizat, internet wireless (gratuit), uscator de par in camera, minibar, canapea extensibila (pat suplimentar 1 pers.), seif in camera (contra cost), balcon. In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii. Hotelul dispune de camere speciale pentru persoane cu dizabilitati

Descriere facilitati:
Hotelul Sol Nessebar Palace**** din Nessebar reprezinta o constructie de 8 niveluri, ridicata in 2006, deservita de 3 lifturi. Capacitatea totala de cazare este de 236 camere duble, 58 camere family si 33 Junior Suite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Ziare
Lift
Seif in camera
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Sala de conferinte
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
Gradina
Terasa
Telefon
Zona receptie
Piscina acoperita
Parcare contra cost
Depozitare bagaje
Centru business
Facilitati pentru persoane cu dizabilitati

Locatie