Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIVA CLUB HOTEL


Descriere

Hotelul Viva Club este situat in Nisipurile de Aur in cea mai linistita parte a statiunii si in apropiere de Aquapark Aquapolis, se afla la 800 m de plaja publica,, 700 de centrul statiunii. Se afla la 19 km de centrul orasului Varna si la 40 km de aeroportul din Varna.
Hotelul HVD Viva Club este locul preferat de vacanta si recreere atat din partea familiilor cu copii cat si a turistilor in varsta. Echipa profesionista de animatie se va asigura ca toti oaspetii au un sejur placut, implicandu-i in jocuri captivante, varietate de activitati si programe de divertisment.
In timp ce animatorii au grija de copii in clubul pentru copii al hotelului (4-12 ani), parintii se pot bucura de atmosfera placuta si se pot relaxa langa piscina.
HVD Hotel Viva isi fascineaza clientii cu un hol confortabil, restaurant principal, restaurante italiene si grill a la carte, bar in hol si bar la piscina.
Facilitati
Construita in 2003, renovata in 2015. 8 etaje, 2 lifturi, 260 unitati. Piscina, transfer la plaja privata (3 km de hotel) gratuit, functioneaza 01.06. - 15.09. Restaurant de nefumatori (principal), 2 restaurante a la carte, lobby bar, bar la piscina, snack bar pe plaja si servicii (01.06. - 15.09. ), Wi-Fi gratuit in hotel, birou de schimb valutar, seifuri in camere (contra cost), fitness, medic la garda (contra cost), o receptie 24h, o zona de parcare gratuita, serviciu de spalatorie/calcatorie este disponibil contra cost.
NOU:
Extinderea gamei de bauturi alcoolice importate cu marci cunoscute si de inalta calitate
Actualizati meniul de cocktailuri cu cocktailuri proaspete de vara
Vinuri siciliene imbuteliate
Cafea si ceai de clasa superioara
Suc 100% natural in toate restaurantele si barurile
Imbogatirea minibarului, umplerea zilnica gratuita cu apa minerala, bauturi racoritoare, vin rosu si alb, bere, gustare de ciocolata, nuci prajite, chipsuri, bomboane jeleu
Aparat de cafea cu capsule si set de ceai in toate camerele cu reincarcare zilnica
Cazare
Total 260 de unitati.
Check in: dupa ora 14:00
Check out: pana la ora 11:00
Camera dubla
(max 2+0., aprox. 17 m2) Exista 2 paturi obisnuite. Camerele sunt dotate cu - baie cu dus si uscator de par, aparat de cafea cu capsule (reumplut zilnic -inclusiv), seif (contra cost), minibar (reumplut zilnic cu apa minerala, bauturi racoritoare, vin rosu si alb, bere, gustare de ciocolata, nuci prajite, chipsuri, bomboane jeleu -inclusiv), telefon direct, aer conditionat centralizat, terasa cu masa si scaune. Cazare maxim 2 adulti.
Camera dubla Superior
(max 2+1/3+0, aprox. 27 m2) Exista 2 paturi obisnuite. Patul suplimentar este o canapea dubla extensibila. Camerele sunt dotate cu - baie cu dus si uscator de par, aparat de cafea cu capsule (reumplut zilnic -inclusiv), seif (contra cost), minibar (reumplut zilnic cu apa minerala, bauturi racoritoare, vin rosu si alb, bere, gustare de ciocolata, nuci prajite, chipsuri, bomboane jeleu -inclusiv), telefon direct, aer conditionat centralizat, terasa cu masa si scaune. Cazare maxim 3 adulti.
Family room (max 2+2/3+0, 36 m2) Este o unitate formata din pat dublu si o canapea extensibila dubla. Camerele sunt dotate cu - baie cu WC dus si WC separat, uscator de par, aparat de cafea cu capsule (reumplut zilnic -inclusiv), seif (contra cost), minibar (reumplut zilnic cu apa minerala, bauturi racoritoare, vin rosu si alb, bere, gustare de ciocolata, nuci prajite, chipsuri, bomboane jeleu -inclusiv), telefon direct, aer conditionat centralizat, terasa cu masa si scaune. Cazare maxim 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.
1-BR APP 2+2 (max3+1/4+0): aprox 36 mp. Doua camere cu usa comunicanta - cu 4 paturi obisnuite. Camera este dotata cu: aparat de cafea cu capsule (reumplut zilnic - inclusiv), mini bar in camera umplut zilnic gratuit, telefon, SAT TV, aer conditionat centralizat, seif (contra cost), 2 bai cu dus si WC , uscator de par, dulap, mocheta, balcon/terasa cu scaune si masa. Cazare maxim 3 adulti si 1 copil sau 4 adulti.
*Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 1,99 ani. peste ocuparea maxima a camerei, cu exceptia camerei duble standard.
*Toate camerele dispun de: bai cu dus si uscator de par, mocheta, telefon, aer conditionat, TV satelit, aparat de cafea cu capsule (reumplut zilnic - gratuit), mini bar - gratuit - umplut zilnic cu apa minerala, bauturi racoritoare, rosu si vin alb, bere, gustare de ciocolata, nuci prajite, chipsuri, bomboane jeleu, seif (contra cost) balcon cu mobilier, internet wireless.
2 camere DBL adoptate pentru persoane cu dizabilitati (la cerere)
Zonele comune ale hotelului - hol, restaurant - sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati.
Copii:
Scaune inalte si babt cot gratuite, piureuri pentru copii Program de divertisment in timpul zilei pentru copii cu varsta intre 4-12 ani; jocuri de grup si creative; discoteca pentru copii (de 6 ori pe saptamana), loc de joaca multifunctional pentru copii langa piscina; piscina separata pentru copii; Club pentru copii (4-12 ani), patutul este oferit gratuit la cerere prealabila. (Nu este posibil in camera dubla standard)
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina, piscina pentru copii, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape langa piscina (in functie de disponibilitate), gimnastica acvatica, sala de fitness, tenis de masa, biliard, gimnastica, darts, volei, animatie de zi si de seara. Wifi.
Contra cost:
sauna, jacuzzi, seif in camera.
Animalele de companie
nu sunt permise.
Parcare: Parcare pazita gratuita

Ultra All INCLUSIVE la hotelul HVD VIVA CLUB **** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:

Mancare si bautura:
- Mic dejun:
07:30 - 10:00. in restaurantul principal la bufet - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, croissante, clatite, oua, bauturi reci si calde.
- Mic dejun tarziu: 10:00 - 11:00. in restaurantul principal la bufet - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, croissante, clatite, oua, bauturi reci si calde.
- Pranz: 12:00 - 14:00. in restaurantul principal la bufet - varietate de salate proaspat facute si
supe aperitive calde si reci, preparate vegetariene si din carne, paste, deserturi de casa. Cu apa minerala inclusa, bauturi racoritoare, bere la halba si vin, cafea si ceai.
- Gustare de dupa amiaza:
Snack bar BAR-B-Q: 11:00 - 17:00 h. - gratar, salate, hamburger, hot-dog, fursecuri si dulciuri, inghetata, cafea, bauturi racoritoare.
Beach Snack bar: 11:00 - 15:30. - gratar, salate, hamburger, hot-dog, fursecuri si dulciuri, inghetata.
- Cina: 18:00 - 21:00. in restaurantul principal la bufet - varietate de preparate si specialitati din bucataria bulgara si internationala, pizza, sculptura. Cu apa minerala inclusa, bauturi racoritoare, bere la halba si vin, cafea si ceai.
* Seri tematice - bulgara, asiatica, mediteraneana, italiana, balcanica.
* Cina festiva in restaurantul principal - o data pe saptamana.
Cina a-la-carte la restaurantul italian - valabila numai pentru oaspetii cu sejur de minim 7 nopti. Valabil o data pe sejur. Este necesara rezervare prealabila.
Cina a-la-carte la restaurantul Grill - valabila doar pentru oaspetii cu sejur de minim 7 nopti. Valabil o data pe sejur. Este necesara rezervare prealabila.
- Lobby Bar: 08:00 - 24:00. - alcool local si selectat de import, bauturi racoritoare, vin imbuteliat, cocktailuri, bauturi calde.
- Pool Bar: 10:00 - 23:00. - bauturi alcoolice locale si selectate din import, bauturi racoritoare.
- Beach Snack bar: 10:00 - 17:00. /din iunie pana la mijlocul lunii septembrie/ - bauturi fara alcool si bere
- Mini bar - apa minerala, suc, vin rosu si alb, bere, desert, chipsuri, bomboane jeleu - reumplut zilnic/gratuit/
*Mesele incep cu pranzul in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.
* Check-in dupa ora 15:00 si check-out pana la ora 11:00.
Sport si divertisment: gratuit
2 sezlonguri si 1 umbrela gratuite pe plaja (in functie de disponibilitate, din iunie pana la mijlocul lunii septembrie)
Serviciu de transfer gratuit la plaja / din iunie pana la mijlocul lunii septembrie /

Utilizarea gratuita a piscinei in aer liber
Utilizare gratuita sezlonguri si umbrele la piscina (in functie de disponibilitate)
Prosoape pentru piscina si plaja
(La inceputul si sfarsitul sezonului, aceste servicii pot depinde de conditiile meteo)
Internet Wi-Fi gratuit
Fitness gratuit
Tenis de masa gratuit
Biliard gratuit
Volei si minifotbal gratuit, polo pe apa, gimnastica acvatica, aerobic (conform programului de animatie)
Pentru copii (gratuit):
Animatie pentru copii (4 - 12 ani)
Mini disco de 6 ori pe saptamana
Locul de joaca pentru copii
Scaune inalte in restaurant
Piscina separata pentru copii
Piureuri pentru copii si iaurt cu fructe
Pentru taxa suplimentara:
Seif
Zona de relaxare - sauna, jacuzzi, masaj

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.