Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melia Grand Hermitage


Descriere

Hotelul se afla la 100 metri distanta fata de plaja.
Facilitati: hotelul Melia Grand Hermitage dispune de piscina, piscina interioara, piscina pentru copii, internet cafe, program de animatie (engleza), Wi-Fi, restaurant, bar, biliard, tenis de masa, coafor, salon de infrumusetare, fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, centru SPA, gradinita, room service, centru de prim ajutor, magazin, birou de schimb valutar, seif, lift, rent a car, parcare, garaj, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, centru de afaceri, sala de conferinte.

Atuurile hotelului; centrul de Spa, posibilitatile de divertisment.

Descriere camere:
Toate camerele sunt cu balcon , aer condiționat , încuietori electronice usi , oglindă full-length , TV prin satelit cu telecomanda , LAN de acces la internet , mini- bar, seif, paturile de copii sunt disponibile la cerere , baie cu uscător de păr și oglindă cosmetică , service 24 de ore

Descriere facilitati:
Hotelul este o clădire cu 9 etaje deservite de 8 lifturi . Se oferă 728 de camere, garsoniere , apartamente , apartament dublu prezidențial pe două niveluri , camere pentru persoane cu handicap .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Lift
Seif in camera
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Sala de conferinte
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
SPA
Sala fitness
Piscina acoperita
Parcare contra cost
Centru de tratament si wellness
Facilitati organizare evenimente festive

Locatie