Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel din Obzor are arhitectură bulgară şi se află la doar 100 de metri de plajă. Fiecare cameră are vederi panoramice spre mare. Se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare privată gratuită. Hotelul are un restaurant care serveşte preparate din bucătăria locală, realizate cu ingrediente de sezon.

Atuurile hotelului: amplasat pe plaja, ideal pentru famili numeroase.

Descriere camere:
Camerele de la Hotelul Casablanca au un balcon, aer condiţionat centralizat, TV prin satelit, o zonă de şedere şi o baie privată. Unele camere au bucătărie.

Descriere facilitati:
Hotel Casablanca dispune de studiori si apartamente spatioase cu aer conditionat, tv satelit,telefon si conexiune Internet nelimitata in fiecare studio si apartament.

•61 studiouri
•90 apartmente
•13 apartamente de lux
Toate apartamente (87-93 mp) au dormitor , living , baie, balcon ,si au in dotare si colt de bucatarie utilata (chicineta) cu frigider , plita, cuptor microunde, toaster, tacamuri si vase. Apartamentele au desemeni cate 2 televizoare ( in dormitor si in living ) , 1 baie si balcon.

Studiourile - 38 mp - cu dormitor si bucatarie cu frigider , plita, cuptor microunde, toaster, tacamuri si vase, baie, balcon, tv.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Sala de conferinte
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
Terasa
Telefon
Parcare gratuita
Centru business

Locatie