Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Hilltop se afla in Predeal, la 1,2 km de partia de schi Polistoaca si la mai putin de 1 km de Clabucet Sosire 1. Telescaunul Clabucet este la 16 minute de mers pe jos de pensiune iar Partia Clabucet Plecare se afla la 4 km de pensiune.

Proprietatea are o gradina si un lounge comun. Toate camerele pensiunii pun la dispozitia turistilor un birou, baie privata cu cada sau dus, are aer conditionat si TV cu ecran plat.

Oaspetii cazati la aceasta proprietate pot savura un mic dejun tip bufet.
Pensiunea Hilltop ofera diverse facilitati de wellness avand un centru spa dotat cu: cada cu hidromasaj si sauna.

Pensiunea isi asteapta oaspetii in cele 15 camere duble amenajate intr-un stil cu influente portugheze si cu vedere spre padure, dispuse pe 3 etaje si pune la dispozitia acestora jacuzzi, sauna, parcare gratuita, acces internet wifi, gradina.

Unitatea pune la dispozitia turistilor sai un numar de 15 camere duble. Suprafata de 20 mp permite integrarea unui pat suplimentar, in cazul familiilor cu un copil.

Camerele duble twin - 90/200 cm; la cerere se pot uni paturile si se adauga un suport pentru a nu se simti diferenta de nivel. Dotari camere: tv, baie proprie cu cada sau dus, uscator de par in baie, balcon, acces wifi, sistem incalzire.

Pensiunea dispune de salon de mic dejun (sistem bufet suedez).

Relaxeaza-te dupa aventura pe partie sau pe traseul montan, cu un gratar aromat in foisorul pensiunii. Daca iti plac iesirile in aer liber, cu siguranta ca si o mancare sanatoasa, gatita Bio, iti va fi pe plac. Fie ca preferi legumele, preparatale din carne de porc, pui sau vita, sau vrei sa faci frigarui delicioase, aici e locul tau.
Foisorul este un spatiu generos de gratar, cu o capacitate de 30 de locuri. Ofera iesirea perfecta in natura, chiar la indemana ta, unde ai toate utilitatile aproape, intr-un spatiu sigur si complet amenajat.

Facilitati:

- Gratar;
- Protap;
- Plita pe lemne;
- Cuptor pe lemne;
- Vesela;
- Frigidere;
- Espressor;
- Sistem sonorizare;
- Televizor.

Aici, te intampinam cu toate accesoriile de care ai nevoie pentru un barbeque proaspat si fraged. Gratarele sunt ideale pentru preparate usoare cum ar fi un piept de pui, peste sau o friptura fina, sau legume pentru garnituri sanatoase.
Pentru petrecerile private, in care se pastreaza spiritul traditional al preparatelor romanesti, iti recomandam carnea la protap. Carnea de miel, sau de porc devine mult mai aromata, daca este preparata incet la foc mic si jar. Aceasta capata o crusta delicioasa, iar carnea ramane suculenta si bine facuta.

Terasa- Hilltop Diminetile frumoase incep cu o cafea pe terasa, in aroma de brazi si padure. Ce poate fi mai frumos, daca nu un peisaj de munte si o cafea pe terasa. Acum, poti sa ai partea ta de natura, de cand te trezesti.
Terasa pensiunii dispune de 30 de locuri, fiind un spatiu amplu si bine amenjat in care sa-ti incepi ziua in forta. Aici, poti sa te bucuri de un timp in care sa-ti faci planul pentru traseul montan, sau sa-ti aduni fortele dupa ce ai fost pe munte vara. Terasa este o invitatie la natura, la aer curat si mai ales o invitatie la a te regasi si la a-ti acorda momente de liniste si armonie.

Bancile si mesele sunt concepute atat pentru intalniri cu cei dragi, cat si pentru meetinguri sau adunari de grup, cum ar fi pentru o aniversare, petrecere privata sau o iesire cu colegii de munca.
In zilele insorite, familiile isi pot crea cateva amintiri dragi si cu cei mici. Datorita curtii spatioase, am amenajat si o zona cu spatiu de joaca pentru copii. Tu poti sa iti bei cafeaua pe terasa, in timp ce copilul tau se poate juca pe tobogan, in balansoar sau in leagan.
Fie ca vrei sa-ti reincarci corpul cu energie inainte de a iesi pe munte, sau vrei sa te aduni dupa un sejur dinamic, terasa ramane locul perfect. Alaturi de foisor, aceasta este vedeta din zilele de vara. Aerul racoros de dimineata, cantecul naturii si peisajul de un verde fermecator, te vor face sa vrei sa petreci cat mai mult timp in natura.
Ziua poti sa te bucuri de copiii care se joaca intr-un spatiu plin de culoare, iar seara poti sa citesti o carte. Cu siguranta, aceasta este una dintre cele mai bune metode de a te reconecta cu tine si de a-ti regasi momentele de liniste, departe de zgomotul orasului.

Aici turistii pot beneficia de sedinte de sauna uscata sau jacuzzi, in care sa-si revigoreze corpul. Pentru ca pretuim sanatatea, rezervam exclusiv zona de SPA in calitate de client. Accesul se face pe baza de programare, pentru a avea tot spatiul si intimitatea de care ai nevoie. Tariful este individual fata de costul cazarii, astfel ca poti sa-ti alegi tu zilele sau serile de jacuzzi ori sauna.

Atat sauna uscata cat si orele de jacuzzi, cu jeturi alternative de apa, aduc diferite beneficii pentru corp si minte. Efectele lor benefice pot fi suplimentate cu ajutorul aromaterapiei, al cromoterapiei si al meloterapiei.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie