Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Belvedere 3*|Predeal


Descriere

Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de un hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor atat din tara cat si din strainatate.

Descriere camere:
Camera Twin
Cele 47 de camere 2 paturi separate sunt dispuse pe toate etajele si au vederea catre Muntii Bucegi. Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Camera matrimoniala
Cele 73 de camere cu pat matrimonial sunt dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi.Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Garsoniera
Cele 4 garsoniere cu pat matrimonial si canapea sunt dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi. telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Apartament
Cele 8 apartamente cu pat matrimonial si canapea dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi. telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Descriere facilitati:
Restaurantul renovat şi modernizat, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un « Salon Modern » cu o capacitate maximă de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru o atmosferă de relaxare şi armonie.
Hotel Belvedere Predeal poate gazdui numeroase tipuri de evenimente in Predeal: de la dejunuri private, la seminarii de afaceri, training-uri, intalniri corporate sau conferinte de presa. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru a va contura cele mai ambitioase evenimente private si evenimente corporate.
Evenimente in Predeal– Evenimente Corporate Sala de conferinta, video-proiector, flipchart Welcome coffee, coffee break & pranz Tarife speciale de cazare pentru grupuri Internet WI-FI gratuit

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.