Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Noblesse 3* din Predeal este situat la mai putin de 150 metri de partia Clabucet si 250 de metri fata de Gara Predeal. Are ocapacitate de cazare de 71 de locuri in 31 de camere duble matrimoniale, duble twin, suite, triple sau apartamente. Cu dimensiuni generoase, camerele sunt gandite special pentru a asigura confortul si odihna de care aveti nevoie.
Fiecare camera este dotata cu TV, minibar, baie proprie,halate, papuci si articole de igiena. Receptia hotelului va sta la dispozitie non-stop cu serviciu de trezire, comenzi taxi, comenzi room service, rezervarila restaurant, recomandari monitor ski & snowboard, informatii privind zona.

Restaurantul ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala, facute sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, capacitatea restaurantului fiind de 55 locuri in interior si 50 locuri pe terasa .
Hotelul Noblesse dispune de o sala pentru conferinte cu o capacitate de 40 locuri dotata corespunzator: flip-chart, video-proiector si conexiune la internet wireless.

Principalele atractii din zona:
Castelul Cantacuzino Busteni-12km
Telecabina Busteni -13km
Parcul Dimitrie Ghica Sinaia-18km
Telecabina Sinaia-19km
Casa Memoriala George Enescu Sinaia-19km Castelul PelesSinaia-20km Cazino Sinaia-20km Gondola Sinaia -22 km Dino Parc Rasnov -23km Piata Sfatului Brasov-26km Afi Shopping Mall Brasov -24 km Coresi ShoppingCity Mall Brasov -26km Castelul Bran-31km

Domeniul Schiabil Predeal -3 partii de dificultate, incepator-mediu, Domeniul Schiabil Azuga -3 partii de dificultate mediu-avansati, Domeniul Schiabil Sinaia -15 partii si variante, toate gradele de dificultate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.