Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avra Beach Resort Hotel and Bungalows (Rhodes)


Descriere

Localizare: in Ixia, pe malul marii in zona turistica cu baruri, restaurante si taverne, la 6 Km de aeroport si 5 Km de centrul orasului Rhodos. Statia de autobuz se afla in fata hotelului.

Plaja: in fata hotelului, ingusta si cu pietre. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite.

Dotari camere: 224 camere, din care 132 camere duble situate in cladirea principala si 92 camere family situate la parterul cladirii principale si in bungalouri. Camerele duble au o capacitate maxima de 3 persoane si sunt echipate cu: aer conditionat, telefon, seif (aprox 19 eur/saptamana), acces internet WiFi (gratuit), televizor, frigider, uscator de par, balcon/terasa. Camerele family au o capacitate maxima de 4 persoane; dotarile sunt aceleasi ca in camera standard.

Facilitati hotel: restaurant principal, bar, snack bar la piscina, piscina, prosoape de plaja, acces internet WiFi (gratuit), tenis de camp, volei, tenis de masa, biliard (contra cost). De 6 ori pe saptamana se organizeaza programe de animatie.

Facilitati pentru copii: piscina, mini club (pentru copii 4-12 ani, de 6 ori pe saptamana), echipa de animatie, mini disco, patuturi bebelusi (la cerere, gratuite).

Nota informativa: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Web site: www.avrabeach.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie