Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

12 Olympian Gods Hotel


Descriere

Locatie: Hotelul '12 Olympian Gods' 3* se afla pe Riviera Olimpului, chiar inainte de Valea Tempi, la iesirea din statiunea Platamonas. Ofera o priveliste panoramica spectaculoasa asupra marii Egee, a castelului venetian de la Platamonas si a Muntelui Olimp. Este localizat la mica distanta de Hotelul Olympus Thea 4* (aprox 150m) cu care isi imparte facilitatile.

Facilitati camere: Cele 18 de camere sunt dotate cu: AC, TV, WiFi, telefon, seif (contra cost), frigider, uscator de par, baie cu dus si balcon/veranda.

Facilitati hotel: receptie cu lobby, lift, Wi-Fi, parcare, gradina cu loc de joaca si masa de tenis, snak bar, camera pentru bagaje, transfer aeroport (cost suplimentar).

Turistii se pot bucura de plaja privata a celor doua hoteluri in Platamonas, in fata unui bar-restaurant. Se asigura transportul cu microbus-ul hotelului spre/ de la plaja (fara cost suplimentar; doar in lunile de vara).

Distanta de plaja: 1.5 plaja Panteleimonas, 2 km plaja Platamonas, 2.5 plaja Nei Pori, 4 km plaja Skotina.
Distante: 15 km Tempi, 20 km Mt. Olimp

Check in: 15:00
Check out: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie