Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Arda este situat in partea de est a hotelului Sunny Beach, la doar 200 m de plaja, la 800 m de centrul statiunii.
Facilitati
Consta din 2 blocuri - unul are 10 etaje si a fost renovat in 2007, al doilea are 4 etaje si a fost construit in 2008. In total 145 unitati, 3 lifturi. Exista acces pentru persoanele cu dizabilitati. Receptie, seif (contra cost), schimb valutar, rent a car, room service, Wi-Fi gratuit in zonele publice, magazin, restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, asistenta medicala.
Cazare
Camera dubla:
aprox. 18,5-20,5 mp (max 2+1 sau 3 adulti)
Camerele dispun de 1 pat matrimonial sau 2 paturi separate iar patul suplimentar este fotoliu extensibil. Toate camerele au balcon mobilat, TV, telefon, minibar, baie cu dus si prosoape, uscator de par (de la receptie), aer conditionat. Vedere la mare, parc sau oras.
Apartament 1 dormitor: 28-30 mp (max 2+2 sau 4 adulti)
Camerele dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi separate iar patul suplimentar este canapea extensibila si fotoliu. Toate apartamentele au vedere la mare si balcon mobilat, TV, telefon, minibar, baie cu dus si prosoape, uscator de par (de la receptie), aer conditionat. El. fierbator de la receptie, la cerere.
Calcat la cerere de la receptie.
Hotelul nu are camere speciale pentru oaspetii cu dizabilitati.
Copii,Piscina pentru copii, patut (gratuit), scaune inalte in restaurant.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare in jurul piscinei.
Taxa suplimentara: seifuri la receptie - 6 lv/zi.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare
Parcare gratuita pentru oaspetii hotelului (in functie de disponibilitate).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.