Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAJESTIC BEACH - DIT


Descriere

Este recomandat celor care doresc sa-si petreaca vacanta in familie.
Localizare: in partea de nord a orasului, in prima linie de hoteluri.
Dotari camera: Toate camerele au TV prin satelit si balcon cu vedere la parc sau la mare. In toate zonele propriettii este disponibil acces la internet WiFi.
Facilitati hotel: restaurant, restaurant a-la-carte, snack bar, lobby bar, bar la piscina, acces internet, centru Spa, baie turceasca, sala de masaj, sauna, centru de frumusete, doua terenuri de tenis, sala de fitness, doua piscine, piscina pentru copii, biliard, miniclub, loc de joaca pentru copii.

Grdina spatioas din fata complexului include 2 piscine mari, bar la piscin si piscin pentru copii. Facilittile sportive includ 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal/baschet si centru de fitness.
Cele 4 restaurante ale complexului servesc mancruri din buctria bulgar traditional, mediteranean si european. Mai multe baruri servesc buturi pe care le puteLLi savura in timp ce v destindeLLi pe teras. Barul pe plaj al hotelului ofer buturi rcoritoare, revigorAendu-v dup o baie in piscin sau un joc de volei pe plaj.
Complexul are un centru spa mare si facilitti de wellness, inclusiv masaje asiatice, baie Cleopatra, baie turceasc, bi de plante si alge marine, precum si msti de piele.
Facilittile de divertisment includ mese de snooker si biliard, fotbal de mas, darts, Sah si table.

Pagina internet: http://hotel.majestic-bg.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie