Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Villa Tagoro


Descriere

Hotelul Dream Villa Tagoro 4* este situat in statiunea Costa Adeje, la 15 minute cu masina de aeroport. Este recomandat familiilor.

Descriere camere:
Camerele Confort sunt mobilate modern in stil mediteraneean si dispun de un dormitor cu doua paturi, living cu o canapea, bucatarie, cuptor cu microunde, filtru cafea, baie (cu dus sau cada), terasa, televizor LED, aer conditionat, seif, minibar.
Camerele Superior Confort sunt total renovate si dispun de un dormitor cu doua paturi, living cu o canapea, bucatarie, cuptor cu microunde, filtru cafea, baie, terasa, televizor LED, aer conditionat, seif, minibar.

Descriere facilitati:
Hotelul Dream Villa Tagoro 4* ofera oaspetilor sai restaurant tip bufet, bar la pisicina, bar salon, mini club pentru copii 4-12 ani, biliard, jocuri video, mini market, 3 piscine exterioare (2 sunt incalzite), loc de joaca pentru copii, diverse sporturi: baschet, volei, mini fotbal, tenis etc, camera de depozitare a bagajelor, rent a car, schimb valutar, spalatorie, servicii medicale, zilnic un autobuz catre cele mai apropiate plaje si centru (la fiecare ora cu exceptia zilei de duminica).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Baie proprie
Piscina in aer liber
Telefon
Zona receptie
Sauna
Masaj
Internet prin cablu contra cost
Balcon