Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Concordia Celes Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă, se află în Okurcalar chiar pe malul mării, la punctele de atracție turistică se ajunge în aproximativ 1 km. Până la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 95 de km.

Dotări

Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 364 de camere de nefumători. Personal care vorbește engleză și germană le stă la dispoziție clienților pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un supermarket și un magazin de suveniruri și câteva alte magazine oferă posibilitatea de a hoinări relaxat. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, canale prin satelit, o consolă video și WiFi (contra cost). Prin serviciul de pregătire a camerei pentru somn clienților li se mai pune la dispoziție o ofertă pentru mai mult confort. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Zona de piscine cu bazine interioare și exterioare este locul perfect de odihnă după un concediu activ. Pentru copii există un bazin cu apă de mică adâncime 2 Planschbecken. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare oferă un program de sport în aer liber cu volei de plajă, volei și baschet și contra cost tenis. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic și plimbări cu scuterul acvatic, iar contra cost windsurfing, hidrobicicletă, plimbări cu banana și canoe. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts, iar contra cost biliard. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 2 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.