Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kervansaray Lara 5* este decorat in stilul hi-tech, dispune de propria plaja cu nisip si ponton, fiind recomandat pentru vacante cu familia si pentru organizarea intalnirilor de afaceri. Hotelul Kervansaray Lara 5* are o suprafata totala de 110 000 mp si este amplasat pe malul marii.

Descriere

Kervansaray Lara 5* este decorat in stilul hi-tech, dispune de propria plaja cu nisip si ponton, fiind recomandat pentru vacante cu familia si pentru organizarea intalnirilor de afaceri. Hotelul Kervansaray Lara 5* are o suprafata totala de 110 000 mp si este amplasat pe malul marii.

Localizare

Hotelul este situat pe plaja, in regiunea Lara, la o distanta de 14 km de centrul orasului Antalya si de aeroport.

Categorie

5*

Tip masa

Ultra all inclusive

Website

http://kervansarayhotels.com.tr/

Facilitati hotel

SERVICII:
Ultra All Inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari la baruri, gustari tarzii, toate bauturile locale racoritoare si alcoolice si bauturile standard din import (whiskey, gin, vodka), restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si intrare o singura data pe sejur – copiii sub 6 ani nu au acces. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux din import, vinurile speciale, room service, sucurile naturale de fructe, bauturile energizante.


FACILITATI:
Restaurant principal – Aquamarine tip bufet, restaurante A’la Carte: Flourit (bucatarie mediteraneana), Opal (bucatarie latina), Coral (specific asiatic) - rezervarea in avans este obligatorie, snack bar pe plaja si la piscina, Lobby Garden Café, crama, disco bar, Vitamin bar si Disco bar. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, baby sitting, coafor, centru comercial, telefon, fax, internet café, rent a car, jocuri pe calculator. Conexiunea la internet Wi-Fi este contra cost in toate zonele din hotel.


PLAJA:
Plaja proprie de nisip, umbrele de soare, prosoape de plaja, sezlonguri gratuite. Pavilioanele private la plaja sunt cu rezervare in avans si contra cost.

SPORT si DIVERISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park, piscina cu valuri, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, 6 terenuri de tenis, volei, baschet, darts, tenis de masa, biliard, mini fotbal, mini golf.
Contra cost: parc de distractii, bowling, centru SPA si Wellness, masaj, sporturi nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, rafting. Programe de divertisment cu echipa de profesionisti in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 579 camere: 435 camere standard (32-36mp, un dormitor, o baie, majoritatea cu paturi twin, max 2+2pax), 72 camere interconectate (doua camere standard cu usa intre ele, max 4pax), 18 camere family (56mp, o camera spatioasa cu zona de relaxare si o baie, max 4pax), 16 Junior Suite (51mp, dormitor + colt de living), 30 Suite (70mp, un dormitor, un living, doua bai) si camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie privata cu cada si uscator de par, aer conditionat centralizat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon, mini bar (bauturi racoritoare realimentat zilnic), seif, TV satelit si canale de muzica, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie