Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE KUM HOTEL


Descriere

Hotelul este localizat in Side la 54 de km de aeroportul din Antalya si la 5 km de centrul orasului Side. Plaja este la 400 de m de plaja si se ofera transport pana la plaja de catre hotel. Toate camerele sunt moderne si dotate cu uscator de par, televizor si telefon. Restaurantul principal serveste preparate locale si internationale, restaurantul a la carte serveste preparate mediteraneene. Copii au un loc de joaca special amenajat si au si un mini-club pentru copii intre 4-12 ani. Adultii au spectacole de noapte la barul de la piscina, sala de fitness, volei pe plaja, tenis de masa si biliard.

Localizare

Sidekum este un hotel de 5* situat la 400m de plaja, 5 km distanta de Side, 7 km de Manavgat si la aproximativ 54 km de Aeroportul Antalya și la 64 km de centrul orașului Antalya.

Facilitati hotel

Unitatea dispune de receptie, parcare, restaurant, bar, piscina cu aquapark, centru SPA, sala de fitness, mini club, sala de biliard, spalatorie si servicii de telefonie/fax.

Facilitati camera

Toate camerele dispun de aer condiționat, baie proprie, uscător de păr, balcon, mini-frigider, telefon și TV.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )