Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sundance Apartments and Suites


Descriere

Inconjurată de verdeață luxuriantă, această proprietate tradițională se află pe un deal, deasupra orașului Hersonissos, la 800 de metri de plajă. Proprietatea are 2 piscine cu apă dulce. WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Camerele insorite au vedere panoramică la golful și la stațiunea Hersonissos, situată 1000 de metri mai jos. Toate tipurile de camere au o chicinetă, potrivită pentru prepararea de mese ușoare.

Piscinele sunt inconjurate de un patio cu șezlonguri și umbrele de soare. In fiecare săptămană se organizează seri cu preparate la grătar. Proprietatea găzduiește o cafenea cu terasă in aer liber, iar oaspeții au la dispoziție o cameră cu TV.

Personalul de la recepție poate oferi servicii de transfer cu taxiul sau poate organiza excursii la parcul acvatic Star Beach. De asemenea, se oferă servicii de inchiriere de autoturisme și motociclete. In apropiere se află mai multe restaurante, taverne și baruri. Proprietatea include un snack bar care oferă vinuri și delicatese cretane și mediteraneene.

Satul tradițional Koutouloufari se află la doar 50 de metri. Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis din Heraklion este situat la 24 de km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie