Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Mare Monte Aparthotel


Descriere

Inconjurată de peluze mari, la 800 de metri de centrul vechi al statiunii Malia, Vila Mare Monte oferă unităti de cazare in sistem self-catering, cu un balcon privat si o piscină cu terasă in aer liber, sezlonguri si umbrele gratuite.

Studiourile luminoase si spatioase sunt decorate cu gust si includ o chicinetă cu fierbător electric si frigider. Fiecare are un balcon privat spatios, unele cu vedere la mare si la satele traditionale Malia si Stalida.

Ocupand o proprietate de 5.000 m², Vila Mare Monte oferă un colt de internet cu WiFi gratuit, o sală de jocuri cu masă de biliard si un TV mare cu canale prin satelit si canale sport live.

Snack barul de langă piscină serveste un mic dejun de casă, gustări si salate bazate in special pe bucătăria mediteraneană, pe tot parcursul zilei. Săptămanal se organizează seri de grătar, precum si turnee ocazionale de minigolf.

Centrul statiunii Stalida este la 1,5 km de Vila Monte Mare, iar cea mai apropiată plajă se află la 1,2 km. Puteti găsi un restaurant la mai putin de 450 de metri de Vila Mare Monte si există un supermarket la o distantă de 500 de metri. Situl arheologic minoic din Malia este la 3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.