Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sentido Bellevue Park


Descriere



Localizare

LTI Bellevue Park este situat într-o zonă frumoasă din Portul El Kantaoui la 11 km de orașul Sousse, la o distanță de 22 km de Aeroportul International Enfidha.

Facilități hotel:

Hotelul pune la dispoziţie următoarele servicii şi facilităţi : piscină interior, 2 piscine în aer liber şi zonă de plajă privată cu şezlonguri şi umbrele pentru plajă, terasă, camera de bagaje, schimb valutar, receptie deschisa non-stop, gradină, discotecă, centru spa care pune la dispoziție o diversitate de servicii, restaurant și bar.

Facilități camere:

Camerele hotelului sunt dotate cu balcon cu vedere la mare sau la grădina, acestea sunt spațioase, decorate în nuanțe calde, cu mobilier din lemn. Toate camerele sunt dotate cu un TV cu ecran plat și canale prin satelit, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, telefon, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Sport și agrement:

Hotelul oferă programe de divertisment de seară, animatori, discoteca, tenis de masă, billiard, camera de jocuri, cursuri de echitație, bowling, darts, tenis de masă dar și foarte multe, facilităţi de sporturi nautice.

Facilități copii

Hotelul pune la dispoziția celor mici o piscină de mica adâncime, servicii de babysitting și un miniclub unde aceștia pot avea diverse activități educative şi jocuri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Acces internet
AC ( aer conditionat )