Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Salammbo Hotel


Descriere

Amplasare

Acest complex de vacanță le urează bun venit clienților la Hammamet.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și un seif și un schimb valutar. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon și un televizor. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă însorită sunt de asemenea disponibile umbrele pentru clienți. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, minigolf, partide de golf, tir cu arcul și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, hidrobicicletă, canoe, iahting, catamaran, caiac și scufundări subacvatice. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Clienții au acces la o zonă de relaxare cu un spa. Contra cost există terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune restaurant tip bufet și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.