Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Mouradi Club Selima


Descriere

Situat în aproprierea restaurantelor, barurilor și cluburilor

Aqua Park și parc de distracții în apropierea hotelului

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

El Mouradi Club Selima a fost construit în anul 1983 și se întinde pe o suprafaţă de 100.000 mp, în inima stațiunii Port El Kantaoui. Anual au loc renovări parțiale.



Principalele puncte de atracție

Situat în aproprierea restaurantelor, barurilor și cluburilor

Aqua Park și parc de distracții în apropierea hotelului

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

Mic dejun, prânz și cină tip bufet

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

Darts, tenis de masă, tir cu arcul, mini-golf, teren de basket / volei, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate: windsurfing, hidrobiciclete



Locatia

Hotelul este amplasat la 14 km de orașul Sousse, la 30 km de aeroportul din Monastir și la 140 km de aeroportul din Tunis. La o distanță de 3 km se află portul de agrement Port El Kantaoui, terenul de golf „El Kantaoui” - 36 de găuri, Aqua Park-ul „Aqua Palace” și un parc de distracții.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip; 2 piscine exterioare - 406 mp / 307 mp, piscină exterioară pentru copii - 26 mp; Umbrele, șezlonguri și saltele gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal „Yasmine” - tip bufet, Pizzerie ”El Mouradi”;

Baruri: Lobby Bar „Les Roses”, Central Bar „Les Palmiers”, Pool Bar „Chams”, Beach Bar „Raiss”, Moorish Cafe, Night Club.



Sport și relaxare

Sală de bridge, biliard, darts, tenis de masă, jocuri video, tir cu arcul, mini-golf, teren de fotbal, teren de basket / volei, teren de golf, volei pe plajă, echitație, plimbări cu cămila, pescuit, scuba diving, sporturi nautice nemotorizate și motorizate: windsurfing, hidrobiciclete, canoe, jet ski, ski nautic, kayak, catamaran.



Facilități pentru copii

Mini Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani) și Teenagers Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani), piscină, mini-disco, program de dans și muzică live, petreceri pe plajă, babysitter (contra cost).



Facilități gratuite

Darts, tenis de masă, tir cu arcul, mini-golf, teren de basket / volei, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate: windsurfing, hidrobiciclete.



Facilități contra cost

Sală de bridge, biliard, jocuri video, teren de fotbal, teren de golf (în apropierea hotelului), echitație, plimbări cu cămila, pescuit, scuba diving, sporturi nautice motorizate: canoe, jet ski, ski nautic, kayak, catamaran.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 572 camere, distribuite astfel: 6 apartamente (cca. 32 mp), 373 bungalow-uri duble (cca. 16 mp), 127 bungalow-uri triple (cca. 20 mp), 66 bungalow-uri cvadruple (cca. 24 mp).

Dotări camere: baie cu cadă / duș, aer condiționat, TV, telefon, balcon / terasă (la unele camere).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.