Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul este situat in mijlocul unei gradini, in cartierul plin de viata El-Sakkala, avand in apropiere magazine si restaurante locale. A fost renovat in 2011.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Este localizat pe malul marii, la aproximativ 3 km de Sindbad Aqua Park, la aproximativ 1.5 km de marina din Hurghada si la aproximativ 5 km de aeroport.

Plaja: Hotelul dispune de o plaja privata cu nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.

Dotari camere: exista mai multe tipuri de camera: standard, family, suite si camera pt oameni cu disabilitati. Camerele au aer conditionat, TV satelit, seif, telefon, mini bar, baie cu dus, uscator de par, fier de calcat, balcon.

Facilitati hotel: pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, camera pentru bagaje, schimb valutar, sala vizionare TV, parking, coafor, spalatorie, 3 restaurante, 4 baruri, marina proprie, 2 piscine exterioare si una interioara, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, sala de banchete, magazine, curatatorie, servicii medicale, room service, sala fitness, centru Spa, jacuzzi, masaj, sauna, club de noapte, facilitati pentru practicat wind surfing, scuba, volei, biliard, tenis de masa, darts, aerobic.

Clasificare oficiala: 3 stele

Pagina web: https://bellavista-hurghada.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie