Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRUPOTEL TAURUS PARK


Descriere

Descriere HOTEL GRUPOTEL TAURUS PARK:
Hotelul este situat in cea mai linistita zona din Playa de Palma, prin urmare hotelul este destinatia ideala pentru turstii care doresc un sejur relaxant impreuna cu familia si prietenii. Localizat in centrul statiunii, impreuna cu Grupotel Orient si Grupotel Playa de Palma Suits & Spa, creaza o oaza de liniste. Turistii cazati la la Taurus Park au parte si de unele dintre facilitatile celorlalte hoteluri.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL GRUPOTEL TAURUS PARK:
Hotelul este localizat la 500 m de plaja si 15 km de centrul orasului Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Grupotel Taurus Park are camere dotate cu balcon sau terasa, telefon, TV satelit cu canale de muzica, aer conditionat, minibar (contra cost), seif (contra cost), uscator de par.

Facilitati HOTEL GRUPOTEL TAURUS PARK:
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai restaurant cu show cooking, lounge bar cu terasa, lobby bar, piscina cu sectiune pentru copii, piscina interioara, sala de gimnastica, jacuzzi, sauna, baie turceasca, masaj, minigolf, 3 terenuri de tenis, tenis de masa, biliard, acces la internet.

Web: www.grupotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie