Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAOLAS BEACH


Descriere

Paolas Beach este un hotel de 3 stele amplasat pe coasta vestica a insulei grecesti Mykonos, in Agios Stefanos, la o distanta de doar 400 m de plaja, 3 km de Chora si la 6 km de aeroportul Mykonos Airport. Hotelul este pozitionat intr-o zona linistita, reprezentand cea mai buna alegere atat pentru tineret cat si pentru persoanele mai in varsta care doresc sa se bucure de un apus de soare spectaculos si de linistea oferita de camerele spatioase, amenajate in stil minimalist.

Localizare
Paolas Beach este un hotel de 3 stele situat in Agios Stefanos, Mykonos, la doar 400 m de plaja, 3 km de Chora si la 6 km de aeroportul Mykonos Airport.

Facilitati hotel
Paolas Beach ofera o vedere superba asupra golfului Agios Stefanos si dispune de 2 cladiri, fiecare dotata cu o piscina, bar-restaurant, terasa frumos amenajata cu sezlonguri si acces la internet wi-fi.

Facilitati camere
Cu un stil minimalist in care confortul este pe primul plan, camerele hotelului Paolas Beach sunt dotate cu balcon sau veranda cu vedere la mare, la piscina sau la gradina, baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, televizor, firigder, seif si ceainic pentru prepararea ceaiului sau a cafelei.

Sport si divertisment
Turistii se pot bucura atat de terasa frumos amenajata, dotata cu sezlonguri unde se pot relaxa si admira peisajul superb, cat si de cele doua piscine exterioare pe care hotelul le pune la dispozitia lor. De asemenea, turistii se pot relaxa pe plaja cu nisip fin, unde pot inchiria sezlonguri.

Drinks & Food
Turistii se pot bucura de diverse gustari si bauturi la barul-restaurant al hotelului.

Site web
http://www.paolas.net/beach/index.php/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.