Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Infiintata din dragoste si pasiune pentru calatorii, Agentia Coral Tours, cu o vechime de 12 ani pe piata din Romania, vine in intampinarea turistilor cu o gama diversificata de oferte de vacanta in toata lumea! 

Echipa de profesionisti Coral Tours raspunde prompt nevoilor turistilor si ofera consultanta de calitate in vederea achizitionarii vacantei mult visate.

Promovam oferte pentru Romania si strainatate care sa corespunda necesitatilor si exigentelor clientilor prin servicii de calitate. Scopul Agentiei Coral Tours este de a crea impreuna cu Dumneavoastra un parteneriat de lunga durata, bazat pe incredere si calitatea serviciilor. Personalul de specialitate va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii atat pentru grupuri cat si pentru turistii individuali sau oameni de afaceri. Va oferim toate variantele de sejur, la mare sau la munte, excursii organizate individual sau colective, de grup, circuite atractive din multe puncte de vedere, calatorii de tratament si refacere (Wellness), destinatii exotice, calatorii cu autocarul sau cu avionul. Agentia de turism Coral Tours va ofera servicii complete, printre care: rezervari si emiteri de bilete de avion pe rute interne si internationale; bilete de avion pentru companiile low cost; rezervari on-line in peste 30.000 hoteluri din intreaga lume; circuite cu plecare din toata tara catre destinatii din Europa sau exotice; sejururi si programe de week-end (city break); vacante exotice si croaziere; organizarea de excursii externe pentru grupuri si turisti individuali. Ştim cât de important este un concediu reuşit, petrecut în ţară sau în străinatate, pentru refacerea capacităţii fizice sau spirituale , de aceea va stam mereu la dispozitie.